Etusivu

Pohjolan eräpalvelut tuottaa luonto- ja eräaiheisia tapahtumia sekä elämyksiä asiakkailleen. Asiakkaita voivat olla niin yksityiset ihmiset, kaveriporukat kuin yrityksetkin. Suosittelemme erityisesti kansainvälisiä asiakkaitamme tutustumaan Suomen luontoon. Räätälöimme palvelumme niin kokemattomille luonnossa liikkujille kuin kokeneille metsästys- ja kalastusharrastajille.

Järjestämme lyhyitä tapahtumia, esimerkiksi virkistyspäiviä, pääasiassa Etelä-Suomessa. Ulkomailla ja esimerkiksi Lapin erämaassa olemme järjestämme kuitenkin pidempiä tapahtumia sekä pakettimatkoja; Esimerkiksi Jäämeren kalastus on vuosittain järjestettävä suosittu ”seminaaripaketti” ulkomailla.

Luonto on Pohjolan eräpalveluille tärkeä asia; näin ollen järjestämme palvelumme luonnon ehdoilla ja luontoa kunnioittaen.

Pyrimme myymään palvelujamme ryhmille, että luontoelämys olisi mahdollista mahdollisimman monelle. Palvelumme henkilökohtaiset elämyskustannukset ovat vaihdelleet 200 -2000 euron välillä, ryhmäkoosta ja palvelun vaativuudesta riippuen. Tutustu jo tarjoamiimme palveluihin linkkien kautta ja uskalla myös ehdottaa meille uusia haasteita.

Toivotamme hyviä elämyksiä luonnossa !

Pohjolan Eräpalvelut Oy

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 4 IMG_6546